Läänge sedan...

Nu har nästan hela sommar lovet gått och jag har inte skrivit ett enda inlägg..
Vi kan väl börja med skolavslutningen i Örebro...
Soffan och jag hade likadana kläningar. Vi åt paj och grejs. Alla kramade mig och började prata om att dom skulle sakna mig och sånt.  Jätte jobbigt.. började ju nästan grina, men då kom Josse, tror hon såg igenom mina ögon, TACK!! Hon sa nämligen till att de inte skulle säga så mer för då skulle jag börja grina.
Grina gjorde jag faktiskt när jag kom hem och insåg att rummet var tomt och att någon annan skulle ha det till hösten. Jag insåg att jag ALDRIG skulle bo hos Camilla och Mattias mer. Men pappa kom efter middagen och hämtade mig, han hade en kompis med sig så vi skojjade och så hela vägen hem, då känndes det bara skönt att få flytta hem till pappa! Vi kom hem två på natten, var helt slut. Men då ringer Jocke och tjaffsar så man är vaken till fyra. Men till sist löste sig allt.
Vi åkte till Norrfällsviken den helgen. Där frågade vi efter sommar jobb. Dagen efter ringde dom och frågade när vi ville börja. Dagen efter det började jag. Jocke började på lördagen efter han gått ut skolan.
Därför jag inte kunnat blogga så mycket.
Nu har jag ledigt i 1½ vecka innan skolan börjar!

Pusspuss