Josefina

Hej hopp!

Har sovit hos Josefina inatt. Myspys! Vi kollade på Robinsson, vet inte om det är lika bra nu som förut?! När vi kollat klart så gick vi in till Josse för att lyssna på musik. Hon hade även ont i huvet. När det gått ett tag plingade vi på hos Jenny och satte oss ute i korridoren och pratade om allt mellan himmel och jord. Helmysigt. Jag älskar er tjejer! Runt halv två gick Jenny in till sig och vi in till Josse, vi började då lyssna på musik igen, efter ett tag ringde jag Pontus och vi gick och la oss. Josse somnade ganska fort. Men jag skickade sms så somnade väl fyra typ. Vi vaknade av att Josses lärare ringde och väckte oss -.-

När vi legat och tittat på tv ett tag kliver vi upp och fikar, tittar bussen hem och Josse börjar tvätta. Jag kommer hen runt ett. Kollar lite på "Frusna män söker kärleken" innan jag hoppar in i duschen. När jag hoppar ut så har alla kommit som ska gratta André och hans morfar så då gick jag upp och åt smörgåstårta. Nu har jag pratat med Matte, och har fått mig att prova ett spel.. Som jag alltid har tyckt är ett fjant spel för nördar. Men jag ska spela det bara för att bevisa, för mig själv att man inte behöver bli beroende utan att man väljer det själv. Det spelet jag ska spela är.. World of warcraft. Nej jag kommer aldrig bli nörd, men jag kanske lär mig några ord (A)
Btw, Pontus, var inte orolig vi kommer inte spela på samma sida. så du kommer inte behöva prata med mig där.. Men jag lär ju ringa ännu mer nu när jag inte fattar, ( men matte har låvat att hjälpa mig) Hoppas att det går bra bara.


Nu ska jag nog fortsätta med att kolla på "Frusna män söker kärleken"
Hej hopp! <3